Aangesloten bij Garantieregeling

STO GARANTIE REGELING

STO GARANTIE REGELING

 

Voor de pakketreizen die ik organiseer is het wettelijk verplicht én fijn voor jou als deelnemer dat ik bij een garantieregeling aangesloten ben.

Niet alles wat ik organiseer, valt onder een pakketreis. Daarom benoem ik dit in de beschrijving van mijn aanbod in de agenda. Wel zo handig!

Een pakketreis is een reis die samengesteld is uit verschillende reisdiensten, zoals bijvoorbeeld de overnachtingen, vervoer en activiteiten.

Wanneer een reis bestaat uit diverse reisdiensten en langer is dan 24 uur, wordt dit een pakketreis genoemd.

Voor HoutMoed zijn dat bijvoorbeeld de meerdaagse retraites en de meerdaagse bezinningstochten.

 

Hieronder lees je alle info over de STO garantieregeling.

Heb je een vraag over deze regeling, stel die gerust. Ik beantwoord ze graag!

Garantie geregeld: STO Garant

Garantie geregeld: STO Garant

Om te voldoen aan de wettelijk verplichte garantiestelling maakt HoutMoed gebruik
van STO Garant, een door de Autoriteit Consument en Markt (ACM) erkende garantieregeling. U kunt dit controleren via de STO Garant deelnemerspagina (www.sto-garant.nl/deelnemers).

Alle informatie over STO Garant vindt u op www.sto-garant.nl.
Bij elk (reis)aanbod van HoutMoed op deze website leest u of de garantie van STO
Garant van toepassing is. In de garantieregeling leest u wat de garantie inhoudt en welke voorwaarden van toepassing zijn. U vindt deze garantieregeling op de website van STO Garant
(www.sto-garant.nl/downloads)

De werking

De werking

Indien de garantie van STO Garant van toepassing is op uw boeking, dan betaalt u de reissom niet aan HoutMoed, maar aan de derdengeldenrekening van Stichting Derdengelden Certo Escrow, een bij De Nederlandsche Bank (DNB) en de Autoriteit Financiële Markten (AFM) geregistreerde betaaldienstverlener. Deze stichting derdengelden waarborgt uw reissom tot na afloop van uw boeking. De dag na afloop wordt de reissom vrijgegeven aan HoutMoed.
Mocht HoutMoed voor het einde van uw boeking in financieel onvermogen geraken, dan voert STO Garant de garantie uit. In de garantieregeling leest u hoe u daar in dat geval aanspraak op maakt.

Aangesloten bij Garantieregeling