6 (2) 1690x700

BEZINNINGSTOCHT

BEZINNINGSTOCHT

Verstilling en verbinding

Verstilling en verbinding

Ben jij er klaar voor?

Klaar voor verandering en om jezelf verder te ontwikkelen?

Wanneer je letterlijk uit jouw vertrouwde omgeving stapt en op pad gaat, ontstaat er rust, ruimte en richting. Voor nieuwe inzichten en verbinding. Met jezelf én met je medereizigers.

 

In de ont-moeting met de ander, ontstaat het gesprek met jezelf

7 699x300

 OP PAD

 OP PAD

Wandelen werkt vertragend. Het brengt je terug bij jezelf. Daar waar alle antwoorden liggen. Het zit al in je. Maar in de hectiek van alle dag, zijn ze soms wat onvindbaar.

Tijdens deze bezinningstocht gaan we samen een aantal dagen op pad. Per dag wandelen we tussen de 10 en 20 km. Onderweg slapen we in inspirerende overnachtingsplekken. Dat kan een klooster zijn, een hostel of B&B. Je wandelt samen met een kleine groep gemotiveerde medereizigers. Ieder met een eigen persoonlijk en uniek doel, maar samen onderweg naar hetzelfde einddoel. Na aflloop van deze tocht, keer je huiswaarts met meer energie en een prachtige persoonlijk reiservaring.

 

 

In de agenda vindt je actuele informatie en vertrekdata.

IMG_0471-14-11-2022-klein 300x300
IMG_1611-25-8-2023-klein 300x300
12 300x300

 

Twijfel je of deze reis bij je past of over de haalbaarheid in jouw persoonlijke situatie? Laat het me weten, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

 REISBEGELEIDING

 REISBEGELEIDING

Tijdens de tocht word je begeleid door Ben en Margriet.

 

Ben is gecertificeerd wandelgids én coach voor BenOnderweg. Hij heeft jarenlange ervaring met het verzorgen van bezinningstochten. Onder andere naar Santiago de Compostella.

 

Margriet heeft veel ervaring met natuurcoaching, Mind-Walk en het geven van trainingen. De kracht van de natuur inzetten is haar tweede natuur. Haar bedrijf HoutMoed is aangesloten bij het STO garantiefonds. Zo ga je veilig op pad.

 

thumbnail_aan de wandel 2022 kopie uitsnede 1530x2050
Foto Margriet met rugzak vakantie 2023 Zweden

 

Twijfel je of deze reis bij je past of over de haalbaarheid in jouw persoonlijke situatie? Laat het ons weten, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

ONDERWEG

 ONDERWEG

Wat kun je verwachten van deze bezinningstocht?

  • We zijn de hele dag onderweg
  • De dag wordt gezamenlijk gestart met een intentie
  • We lopen zoveel mogelijk door prachtige natuurgebieden
  • Er is veel tijd voor innerlijke reflectie
  • Regelmatig op de dag zijn er momenten waarop we met elkaar in gesprek gaan over wat je bezig houdt
  • In de reisbeschrijving vind je de info over de start locatie, overnachtingen, het eten, de groepsgrote en andere zaken
  • Omdat wij het belangrijk vinden om een echt groepsgevoel te creëren, bestaat de groep uit minimaal 8 deelnemers. Doordat we met 2 reisbegeleiders zijn, is er dan nog steeds voldoende ruimte om iedereen persoonlijke aandacht te geven

 

9 700x300

Ga naar de agenda en ontdek wanneer je jouw rugzak in kunt gaan pakken!

 

TEAM TOCHT

 TEAM TOCHT

Je kent het vast wel. De dagen vliegen voorbij. Het werk stapelt zich op. Een gesprek met je collega is vaker kort en bondig dan met diepgang en met een echt luisterend oor.

Wil je met jouw team weer de verbinding opzoeken? Dat kan door samen een bezinningstocht te lopen.

Het programma wordt in overleg samengesteld, helemaal afgestemd op jullie wensen en mogelijkheden. Het is ook mogelijk om extra programmaopties bij te boeken. Zoals boksen, klankbeleving concert, Mind-Walk, ademworkshop en meer.

Neem contact op voor het bespreken van de mogelijkheden.

 

REFERENTIES