Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Zingend naar Herstel workshop

12 januari 2023 | 19:00 - 21:00

€10,33
zingend naar herstel workshop

Wat een eer om Marinet Koeman in Nieuwleusen te mogen ontvangen! 

Marinet is een gediplomeerde zangcoach en muziektherapeut en weet als ervaringsdeskundige wat voor impact ziekte op je leven kan hebben. Deze kennis en ervaring weet zij goed te combineren tijdens deze avond. Marinet vertelt:

Ik maakte een gedoetje mee. En merk dat ik me thuis voel bij mensen die dit ook kennen. Wiens leven leek stil te staan terwijl de wereld gewoon doordraaide. En dit hoeft niet perse kanker te zijn, dit kan ook long Covid, een chronische ziekte, of een burn-out zijn. Iets met machteloosheid. En nooit gedacht. Nooit verwacht. Iets met ‘Ik kon altijd alles aan’. En nu begrijp ik er niks meer van.

Het is voor mij een gevoel van thuiskomen in de wetenschap dat anderen ook weten. Weten dat we niet alles onder controle hebben. Dat van het ene op het andere moment de fundering onder je vandaan getrokken kan worden. Met je neus in je kwetsbaarheid. Het leven zoals je het kende komt niet meer terug en je moet jezelf opnieuw leren kennen in een nieuwe situatie. Je wordt niet meer de oude en je weet wel dat je de nieuwe ook ok moet gaan vinden maar tjonge, wat een zeikerd is dat 😂

Deze workshop ‘Zingend naar Herstel’ is voor iedereen die een gedoetje meemaakte, moet wennen aan wat niet meer terugkomt. 

Programma:

  • Ontvangst & kennismaking
  • Zingend naar Herstel workshop
  • Napraten & ervaringen delen

Entreeprijs:  12.50 euro (incl. btw en een kop koffie of thee)

 

Reserveer hier je plek voor 12 januari 2023

 

De naam van het programma doet je misschien denken aan een zanggroep, maar dat is het niet. Het is een laagdrempelige workshop die door simpele adem- en zangtechnieken ondersteuning biedt bij het fysieke en emotionele herstel van de gevolgen van ziekte of verlies.

Het programma van 2 uur is geschikt voor iedereen die te maken heeft met ziekte of verlies, denk aan Covid, kanker, astma maar ook trauma of burn-out.

Zang-ervaring of de wens om goed te zingen is niet nodig, plezier en ontspanning staan voorop. Deze workshop moedigt de deelnemers aan deel te nemen aan de oefeningen die helpen bij terugkrijgen van het vertrouwen in het lichaam, de adem en het fysieke/emotionele herstel. De liedjes zijn gemakkelijke te onthouden, ontspannend en laagdrempelig. 

Gegevens

Datum:
12 januari 2023
Tijd:
19:00 - 21:00
Kosten:
€10,33

Locatie

Culturhus De Spil
Kon. Julianalaan 10
Nieuwleusen, Overijssel
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie