Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Warme Winter Stilteweekend

9 februari 2024 | 16:00 - 12 februari 2024 | 15:00

€95

Een warm welkom, midden in de natuur, samen met een groep mooie mensen 

De winter nodigt je uit om te verstillen. Stil te staan bij jezelf. Het is fijn om daar tijd voor te maken. Maar alleen stil zijn, kan soms wat onprettig voelen. Samen met een groep stil zijn maakt dat je je gesteund voelt door de mensen om je heen.

Je wordt dan omringt door de warmte van elkaar en van mij als begeleider. Ik creëer een rustgevende bedding waarin je echt even stil mag staan. Je bent welkom om bij ons aan te sluiten!

 

➤  Dit is iets voor jou als je………..

Een druk leven hebt, waarin je regelmatig geleefd wordt. Natuurlijk ga je gewoon door, want dat wordt van je verwacht en verwacht je misschien ook van jezelf. Maar als je even niets te doen hebt. Tijdens de rit van huis naar werk of op een ander stil moment. Dan ervaar jij misschien die onrust in je lichaam? Heb je het gevoel dat je letterlijk tegen jezelf aan het vechten bent? Aan het vechten tegen de taal van je lijf?

Die onrust wil jou iets vertellen! Die wil jouw aandacht!

Tijdens mijn stilteweekend is er alle ruimte om jouw innerlijke rust weer te (her)vinden.

➤ Ja ik wil naar dit Warme Winter weekend en reserveer mijn kamer

 

 

➤  Waarom zou je een weekend een stilte door willen brengen?

Nou hierom………… 

💚 “PRACHTIGE locatie”
💚 “Ik voelde een diepe verbinding met de anderen”
💚 “de Mind-Walk® heeft mij veel gebracht en geraakt”
💚 “heerlijk, die vrijheid om te doen en laten”
💚 “het is geen vraag of in de volgende keer weer meega, maar wanneer we weer gaan!”
💚 “Het samen mediteren bracht een ongekende rust bij mij naar boven”
💚 100% beveelt dit stilteweekend aan
💚 Beoordeeld met een 9,5

 

➤  Hoe werkt het?  

We zijn een heel weekend samen op een fijne plek midden in de natuur, ergens in Nederland. De locatie pas ik aan bij het aantal deelnemers. Dan past het huis zich naadloos aan bij de groepsgrootte. De groep is sowieso klein, tussen de 3 en 7 personen. Want ik hou van lekker knus.

Het weekend start vrijdagmiddag. Op zondag of maandag sluiten we gezamenlijk af. Afhankelijk van de mogelijkheden van de locatie. Dat maakt ook dat de prijs nog niet precies bekend is.

  • De prijs voor de 1-persoonskamer is tussen de 345 en 395 euro(incl. btw). 
  • Boek je samen met een vriend of vriendin en deel je 1 kamer, dan betaal je tussen de 495 en 595 euro (incl. btw) voor jullie samen. 

Wil je zeker zijn van een plek, reserveer die dan nu door het doen van de aanbetaling van 95 euro voor een 1 persoonskamer of 190 euro voor 2 personen op 1 kamer. 6 weken voorafgaand aan het weekend ontvang je dan de factuur voor het resterende bedrag.

➤ Ja ik wil naar dit Warme Winter weekend en reserveer mijn kamer

 

 

➤  Samen stil zijn  

Het weekend is volledig verzorgd. Er wordt voor je gekookt. We eten dit weekend vegetarisch en gebruiken geen alcohol. Bij de prijs zit alles in. Dus mijn persoonlijke begeleiding gedurende het hele weekend. Het ontbijt, lunch, diner, onbeperkt koffie, thee en water, je overnachtingen, handdoeken en lakenpakket. Je hebt de keuze om alleen te slapen of samen met iemand anders een kamer te delen. 

We starten het weekend gezamenlijk door het delen van onze intenties en sluiten ook samen af door te delen wat het ons heeft gebracht. Tijdens het weekend kun je, als je wilt, deelnemen aan een Mind-Walk wandeling, gezamenlijke meditatie en een deelronde waarin we gedichten, verhalen of teksten met elkaar bespreken. Mogelijk komt er nog een extra workshop bij. Even afhankelijk van de indeling van het programma.

Heb je vragen of twijfel je ergens over? Neem contact op voor het maken van een afspraak waarin je ontdekt of mijn stilteweekend bij jou past.

 Ja, ik wil meer weten en maak een afspraak om te ontdekken of het stilteweekend bij mij past

 

 

➤  Ik ga mee! 

Wil je zeker zijn van een plek, reserveer die dan nu door het doen van een aanbetaling. Voor het resterende bedrag krijg je een factuur en die betaal je uiterlijk 4 weken voorafgaand aan het weekend.

Vele anderen gingen je voor. Kies vandaag nog voor het hervinden van de stilte in jezelf! 

➤ Ja ik wil naar dit Winter Warme stilteweekend en reserveer mijn/ onze kamer

Bij het doen van de aanbetaling gelden dezelfde algemene voorwaarden als wanneer je het volledige bedrag zou betalen. Wel zo prettig voor iedereen!

  • Aanbetaling 1-persoonskamer is 95 euro. Totaalbedrag zal tussen de 345 en 395 euro(incl. btw) liggen. 
  • Aanbetaling 1 kamer die je deelt met met een vriend of vriendin is 190 euro voor jullie samen. Totaalbedrag zal tussen de 495 en 595 euro (incl. btw) liggen. 

 

Heb je nog een vraag of wil iets met mij bespreken? Bel of app me dan op 06 – 26 48 93 97

Of bekijk de beelden van het Stilteweekend in 2022

 

Gegevens

Begin:
9 februari 2024 | 16:00
Einde:
12 februari 2024 | 15:00
Kosten:
€95

Locatie

landelijke locatie in Nederland
Nederland + Google Maps