Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Fête de la Nature * Mind-Walk inspiratiewandeling

september 4 | 10:30 - 12:30

€12.50
fete de la nature Mind-Walk

Fête de la Nature is het grootste grassroots natuurfestival van Nederland

De natuur inspireert, verwondert, maakt je blij. In het weekend van 2, 3 & 4  september 2022 vieren we de natuur tijdens Fête de la Nature. Iedereen kan zelf een natuurfeestje organiseren. Van theater in de natuur tot een oogstfeest, van een vleermuizenexcursie tot een hardloopwedstrijd in het groen. Samen betrekken we meer mensen bij de natuur, op een manier die bij hen past.

Natuurlijk doe ik met HoutMoed mee aan dit natuurfestival! Want ieder moment dat je naar buiten gaat, is een feestje op zich. Dus gaan we samen aan de wandel op zondagochtend 4 september. Ga je mee met deze Mind-Walk inspiratiewandeling?

 

“Als je je zelf ont-moet, ontmoet je jezelf.” 

In deze speciale Mind – Walk voor Fete de la nature is het thema ontmoeten en ont-moeten. Tijdens de wandeling ontmoet je de natuur om je heen, jouw natuur en de Mind Walk Methode. En maak je een start met het ont-moeten van jezelf.

 

Wat is Mind – Walk®?

Mind – Walk is een op mindfulness gebaseerde buitentraining voor persoonlijke en bewustzijnsontwikkeling, die gebruikmaakt van de 6 pijlers van de Mind Walk Methode. Het is (meditatief) wandelen, gecombineerd met invloeden uit o.a. de yoga, mindfulness, bosbaden, adem- en ontspanningsoefeningen en mindset. Hierbij gebruiken we ook kleine cadeautjes om oefeningen mee uit te voeren of als reminders.

Het is een veilige, effectieve en leuke manier om je gezondheid en fitheid te verbeteren. De oefeningen zijn geïntegreerd in een wandeling van ongeveer 3 tot max 5 km per keer.

Merk je dat je moeite hebt met ontspannen, omdat je de tijd niet neemt of gewoonweg niet weet hoe je je moet ontspannen? Ervaar je dat je hoofd vaak te vol is? Wil je laagdrempelig kennis maken met dergelijke oefeningen? Of vind je het gewoon heerlijk om te wandelen in het bos? Dan is de Mind – Walk wat voor jou.Mind-Walk geeft jou ontspanning en laadt jouw batterij weer!

 

Wat kun je verwachten?
  • diverse Mind-Walk wandeltechnieken
  • bewegingsoefeningen
  • ontspanningsoefeningen
  • en een cadeautje

 

Ik vind het belangrijk om iedereen persoonlijke aandacht te geven, daarom gaan we met maximaal 8 mooie mensen op pad. En omdat het dit weekend feest is, kan je mee voor de actieprijs van €12,50 pp/wandeling

 

Reserveer hier jouw plek voor de Mind-Walk in de Zwarte Dennen

Ik kijk er naar uit om je te (ont)moeten!

Gegevens

Datum:
september 4
Tijd:
10:30 - 12:30
Kosten:
€12.50

Locatie

De zwarte Dennen in IJhorst
Bekijk de site van Locatie