Universe is calling!?! ✨

Margriet Hekkert

17 september 2020

Vorige week vond ik een veer.

Eén met bruine en witte strepen.

Hij lag op het bospad.

Mijn oog viel er op, zomaar.

Waarom, vroeg mijn geest zich af?

Geen idee, misschien omdat de kleuren bijzonder zijn of opvallend?

Misschien omdat ik zo’n veer nog nooit eerder heb gezien?

Iets in mij zei me dat ik de veer op moest pakken.

En op mijn pad mee moest nemen.

Ik deed hem door het lusje van mijn rugzak, en vervolgde mijn weg.

Thuisgekomen kreeg hij een mooie plek op mijn tafel met natuurschatten: een schelp, een schedel van een reebok, een stok, een steen …. en nu ook een veer. Ze staan allemaal voor bijzondere momenten in mijn leven. Herinneringen, keerpunten, genietmomenten.

En vandaag was daar opeens de drang om te achterhalen, te weten te komen, van welke vogel deze veer is. Wie heeft die veer daar voor mij achtergelaten? Enige studie op het internet, inclusief determinatie leverde het antwoord. De veer is van een Buizerd.

Een BUIZERD??? Wacht eens even die is eerder langs gekomen. Herinner je nog mijn blog over wandel coaching?

Op dat moment stond ik aan het begin van een periode van zoeken naar mijzelf, naar mijn nieuwe toekomst, mijn idealen en waar ik blij van wordt.

Nu ben ik zover, dat ik kan zeggen dat ik weer in de lead ben, mij krachtiger voel dan ooit, en intense rust en balans ervaar.

De buizerd staat voor doortastendheid en het ontwikkelen van een nieuwe visie.

En het universum gaf deze boodschap aan mij door. Vorig jaar door een vliegende buizerd en nu met een veer van een buizerd. Het verhaal is rond. In het afgelopen jaar is er een nieuwe visie op mijn levenspad ontstaan. Met hele mooie toekomstplannen. Daar hoor je binnenkort meer over!

Ik ben benieuwd naar jouw boodschap van het Universum? ✨

En zou het gaaf vinden als je die met mij deelt!